Kundtjänstmedarbetare

Stockholm
Ansök senast 2021-12-07

Erbjudande:

Som en del av vår fortsatta framgångsresa med våra nya katt- och hundförsäkringsprodukter vill vi bygga vårt första interna skaderegleringsteam, baserat i Stockholm. Vi söker Customer Service Agent som vill stötta våra hund- och kattägare när de behöver oss som mest. Inom vår växande organisation kommer du att spela en avgörande roll för att driva utvecklingen inom djurförsäkringsbranschen genom att vara en del av vår snabbväxande, globala organisation. Om du letar efter en varierad roll med ett verkligt fokus på kundvård (och djurvård) – kan detta vara det perfekta tillfället att bli en del av vårt team!

Ditt fokus:

I rollen som Customer Service Agent kommer du vara en del av ett växande team med stark gemenskap som tillsammans samarbetar och stöttar varandra för att ge den bästa servicen till våra kunder. Vår utgångspunkt är att ha en kundcentrerade inställning - att alltid göra det bästa för kunden – och att lyckas överträffa kundernas förväntningar och bidra till en bättre kundupplevelse i alla interaktioner vi har med våra kunder. Kundservice bidrar också till att vi ständigt kan utvecklas genom att vi tar vara på och förmedlar den feedback vi får från kunder vidare i vår organisation. I denna roll rapporterar du till vår Customer Service Team Lead och vi är idag 8 medarbetare i gruppen. 

Här är några av de kärnområden du kommer att vara involverad i:

 • Besvara kundförfrågningar över telefon, mejl, på chatten eller i sociala medier.
 • Administrera försäkringar vilket innefattar att teckna försäkringar, hantera förnyelser, göra ändringar i-, samt avsluta försäkringar med noggrannhet och hög kvalitet.
 • Tolka och ge rådgivning om försäkringsskyddet så att kunden får rätt information utifrån deras behov.
 • Hantera kundklagomål på ett konstruktivt sätt och i enlighet med företagets riktlinjer och processer, där du tillsammans med ditt team hittar en lösning.
 • Bidra till merförsäljning genom att ge den bästa upplevelsen och servicen till kunderna, samt säkerställa att uppställda mål och regelefterlevnad uppnås.
 • Aktivt delta i löpande utbildningar och dela med dig av kunskap och färdigheter för att teamet ska utvecklas och alltid sträva efter att hålla högre kunskapsnivå än vad kunden förväntar sig.

Hur skapar vi succé?

I rollen som Customer Service Agent kommer du vara en del av ett växande team med stark gemenskap som tillsammans samarbetar och stöttar varandra för att ge den bästa servicen till våra kunder. För att lyckas och trivas i rollen behöver du ha en stark servicekänsla och vara engagerad i att leverera en förstklassig kundservice utifrån varje kunds specifika behov. Mot bakgrund av rollens natur behöver du vara lyhörd och en skicklig kommunikatör både muntligt och skriftligt. Det är viktigt att vara lösningsorienterad samtidigt som du har en naturlig "can-do”-mentalitet. Du trivs i vår snabba och innovativa miljö som vår skarpa utvecklingskurva innebär - där du kan påverka oss och våra kunder!

Vad är viktigast?

Vi ser att du behöver minst 1 års erfarenhet från att ha arbetat i en kundserviceroll med en vana att hantera olika kontaktkanaler såsom telefon, mejl, chatt, sociala medier och andra administrativa arbetsuppgifter. Bra kommunikationsförmåga på svenska och engelska, både skriftligt och muntligt. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av försäkring, finansiella tjänster eller reglerad branschkunskap. ManyPets befinner sig i en föränderlig och snabbfotad miljö och söker dig som snabbt kan ställa om, hantera stress och hålla många bollar i luften. Därmed finns det även goda möjligheter att påverka såväl din egen som bolagets framtid och vi hoppas att du har viljan till det!

Om oss:

ManyPets är en svensk filial till det brittiska företaget Bought By Many Ltd, som startade i London 2012 med en mycket enkel idé. Att göra djurförsäkringen bättre, för alla. Innan vi kom till Sverige ägnade vi mycket tid åt att förstå vad hund- och kattägare letar efter. Vi pratade med tusentals kunder om vad de tycker är viktigt och vad de saknar, vad de känner att de behöver och vad de drömmer om. Baserat på all denna kunskap skapade vi en ny typ av djurförsäkring som är enkel att förstå och lätt att tycka om, med rättvisa villkor och lättillgänglig service. Allt för att göra livet så tryggt och enkelt som möjligt för alla våra kunder, tvåbenta likväl som fyrbenta.

Sommaren 2019 valdes vi till Storbritanniens mest betrodda djurförsäkringsleverantör och samma år tassade vi in i Sverige. Vi har redan fått toppbetyg från både våra kunder och Konsumentverket i Sverige.

Våra fysiska kontor är ljusa och öppna, vi har fantastiska medarbetarförmåner och vi ger praktiskt stöd och bra förutsättningar för att kunna arbeta hemifrån. Vi är ett uppkopplat och sällskapligt företag, och vi tycker om att spendera tid tillsammans både online och i IRL (när vi kan!)

Vår kultur:

Vårt företag är dynamiskt, respektfullt, roligt och (viktigast av allt) vi brinner för husdjur och deras välbefinnande. Vi vågar tänka stort tack vare våra anställda som tillsammans med sina olika erfarenheter och bakgrunder vill utvecklas och ha roligt på jobbet varje dag.

I Storbritannien är vi baserade i Farringdon (London), Haywards Heath (West Sussex) och Birmingham (Midlands). Vi finns också i Stockholm i Sverige och vi är inställda på att ta USA med storm. I vår verksamhet kommer du att träffa människor som tänker utanför boxen, som vill påverka och förändra och älskar att prova nya saker. Ansök gärna redan idag då urval sker löpande och bifoga din CV i ansökan och gärna på engelska!

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %